Voor Elkaar Zwolle

Samen op weg naar gezonde financiën, energiebesparing en meedoen

Wij helpen verder bij schulden, participatie en energiebesparing in Zwolle

Voor en door Zwollenaren

Wij bieden hulp aan stadsgenoten op het gebied van financiën, participatie en energiebesparing in Zwolle. Onze stichting bestaat uit een team van medewerkers en een grote groep vrijwilligers, die wij maatjes noemen.

We helpen je graag op weg

Samen gaan we aan de slag met de vragen waar jij tegenaan loopt.

Statushouder Omar uit Zwolle

Omar is een Zwolse statushouder. Voor Elkaar Zwolle helpt hem zodat hij kan meedoen in Nederland.

Lees verder »

Onze maatjes maken Voor Elkaar Zwolle

Onze vrijwilligers vormen de kern van onze stichting. Elk maatje volgt een gecertificeerde opleiding en gaat dan samen met een deelnemer aan de slag, op weg naar gezonde financiën, een duurzamere woning of meedoen. Wil jij je talenten inzetten om andere Zwollenaren verder te helpen? We hebben diverse vrijwilligersfuncties waarin je aan de slag kunt.

Nieuws

Martin Suithoff en Wim Eikelboom in gesprek met demissionair minister Carola Schouten en Zwolse wethouder Dorrit de Jong

Een bijzondere avond voor onze stichting in het Academiehuis van de Grote Kerk in Zwolle. Samen met 150 genodigden stonden we stil bij ons 10-jarig bestaan. Onder de genodigden waren Carola Schouten (demissionair vice minister-president & minister voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen) en Dorrit de Jong (wethouder bij de gemeente Zwolle met portefeuille inclusieve samenleving)….

Taart

Stichting Voor Elkaar Zwolle bestaat 10 jaar. Een fantastische mijlpaal waar we trots op zijn! Jaarlijks ondersteunen we ruim 500 Zwollenaren bij geldzorgen, integratie, participatie en energiearmoede. Maar, dat doen we niet alleen. Ons 10-jarig bestaan is mede te danken aan de inzet van al onze collega’s en vrijwilligers en de steun van onze partners….

Maarten Schrooten nieuwe directeur stichting Voor Elkaar Zwolle

Maarten Schrooten is benoemd tot de nieuwe directeur van Stichting Voor Elkaar Zwolle. Hij neemt de taken over van Martin Suithoff, die sinds de oprichting betrokken was. Schrooten is sinds 2021 actief als teamleider binnen de stichting en daarvoor als vrijwilliger bij het project SchuldHulpMaatje. AchtergrondMet zijn achtergrond als vrijwilliger en zijn betrokkenheid bij maatschappelijke…

We helpen in Zwolle

Bel ons, of maak een afspraak om langs te komen.