Voor Elkaar Zwolle

Samen op weg naar gezonde financiën, werk en meedoen

Wij helpen verder bij schulden, werk zoeken en meedoen in Zwolle

Voor en door Zwollenaren

Wij bieden hulp aan stadsgenoten op het gebied van financiën, werk zoeken en meedoen in Zwolle. Onze stichting bestaat uit een team van medewerkers en een grote groep vrijwilligers, die wij maatjes noemen.

We helpen je graag op weg

Samen gaan we aan de slag met de vragen waar jij tegenaan loopt.

Statushouder Omar uit Zwolle

Omar is een Zwolse statushouder. Voor Elkaar Zwolle helpt hem zodat hij kan meedoen in Nederland.

Lees verder »

Onze maatjes maken Voor Elkaar Zwolle

Onze vrijwilligers vormen de kern van onze stichting. Elk maatje volgt een gecertificeerde opleiding en gaat dan samen met een deelnemer aan de slag, op weg naar gezonde financiën, werk of meedoen. Wil jij je talenten inzetten om andere Zwollenaren verder te helpen? We hebben diverse vrijwilligersfuncties waarin je aan de slag kunt.

Nieuws

Stichting GAI Westenholte overhandigt cheque aan Stichting Voor Elkaar Zwolle

Stichting Voor Elkaar Zwolle heeft vandaag een bijzondere donatie ontvangen van Stichting GAI-Westenholte. Deze stichting heeft zich 50 jaar ingezet voor de verfraaiing van de woonwijk Westenholte door het bevorderen van een goede televisie- en radio-ontvangst. Per 1 januari 2023 heeft Stichting GAI-Westenholte haar werk overgedragen aan Ziggo en zal hierdoor in ophouden te bestaan….

Zwolse halve marathon - Stichting Voor Elkaar Zwolle

Op zaterdag 10 juni 2023 is het zover: de 21e editie van de Scania Zwolse Halve Marathon!Dit jaar heeft het hardloopspektakel een bijzonder randje; Stichting Voor Elkaar Zwolle is één van de drie goede doelen waarvoor je kunt lopen. Heb je altijd al deel willen nemen aan de 4 Engelse Mijlen of Scania Halve Marathon? Dit is…

WarmThuis Zwolle

Aanstaande 𝗱𝗶𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟴 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 organiseert Warm Thuis Zwolle een informatiebijeenkomst voor sociale partners. Heb jij je al aangemeld? Bezoek de bijeenkomst en ontdek hoe je als partner stadsgenoten kunt helpen in de strijd tegen energiearmoede.

We helpen in Zwolle

Bel ons, of maak een afspraak om langs te komen.