Voor Elkaar Zwolle

Samen op weg naar gezonde financiën, werk en meedoen

Wij helpen verder bij schulden, werk zoeken en meedoen in Zwolle

Voor en door Zwollenaren

Wij bieden hulp aan stadsgenoten op het gebied van financiën, werk zoeken en meedoen in Zwolle. Onze stichting bestaat uit een team van medewerkers en een grote groep vrijwilligers, die wij maatjes noemen.

We helpen je graag op weg

Samen gaan we aan de slag met de vragen waar jij tegenaan loopt.

Statushouder Omar uit Zwolle

Omar is een Zwolse statushouder. Voor Elkaar Zwolle helpt hem zodat hij kan meedoen in Nederland.

Lees verder »

Onze maatjes maken Voor Elkaar Zwolle

Onze vrijwilligers vormen de kern van onze stichting. Elk maatje volgt een gecertificeerde opleiding en gaat dan samen met een deelnemer aan de slag, op weg naar gezonde financiën, werk of meedoen. Wil jij je talenten inzetten om andere Zwollenaren verder te helpen? We hebben diverse vrijwilligersfuncties waarin je aan de slag kunt.

Nieuws

Taart

Stichting Voor Elkaar Zwolle bestaat 10 jaar. Een fantastische mijlpaal waar we trots op zijn! Jaarlijks ondersteunen we ruim 500 Zwollenaren bij geldzorgen, integratie, participatie en energiearmoede. Maar, dat doen we niet alleen. Ons 10-jarig bestaan is mede te danken aan de inzet van al onze collega’s en vrijwilligers en de steun van onze partners….

Maarten Schrooten nieuwe directeur stichting Voor Elkaar Zwolle

Maarten Schrooten is benoemd tot de nieuwe directeur van Stichting Voor Elkaar Zwolle. Hij neemt de taken over van Martin Suithoff, die sinds de oprichting betrokken was. Schrooten is sinds 2021 actief als teamleider binnen de stichting en daarvoor als vrijwilliger bij het project SchuldHulpMaatje. AchtergrondMet zijn achtergrond als vrijwilliger en zijn betrokkenheid bij maatschappelijke…

Stichting Voor Elkaar Zwolle ontvangt cheque tijdens de uitreiking van de Craft businessrun

Op 10 juni liepen 25 mensen, gehuld in de kleuren van Voor Elkaar Zwolle, mee tijdens de 4 Engelse Mijl en de Halve Marathon van Zwolle. Naast het afleggen van kilometers hebben de deelnemers zich actief ingezet om geld in te zamelen voor Nieuw in Zwolle. Het parcours voert namelijk daar waar veel nieuwkomers in…

We helpen in Zwolle

Bel ons, of maak een afspraak om langs te komen.