Voor Elkaar Zwolle

Samen op weg naar gezonde financiën, werk en meedoen

Wij helpen verder bij schulden, werk zoeken en meedoen in Zwolle

Voor en door Zwollenaren

Wij bieden hulp aan stadsgenoten op het gebied van financiën, werk zoeken en meedoen in Zwolle. Onze stichting bestaat uit een team van medewerkers en een grote groep vrijwilligers, die wij maatjes noemen.

We helpen je graag op weg

Samen gaan we aan de slag met de vragen waar jij tegenaan loopt.

“Ik ben zo blij met de hulp die ik van Voor Elkaar Zwolle gekregen heb. Ik wist niet van het bestaan van de stichting af of dat er mensen zijn die anderen zo kunnen helpen, maar iedereen moet weten dat ze er zijn. Daar zijn mensen die om mij en om anderen geven, dat is zo bijzonder!” – Petra

Lees verder

Onze maatjes maken Voor Elkaar Zwolle

Onze vrijwilligers vormen de kern van onze stichting. Elk maatje volgt een gecertificeerde opleiding en gaat dan samen met een deelnemer aan de slag, op weg naar gezonde financiën, werk of meedoen. Wil jij je talenten inzetten om andere Zwollenaren verder te helpen? We hebben diverse vrijwilligersfuncties waarin je aan de slag kunt.

Nieuws

Voor Elkaar Zwolle

Open sollicitatie

Wil je een open solliciteren bij Voor Elkaar Zwolle? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar info@voorelkaarzwolle.nl.

Woensdagavond 30 september ontvingen 10 nieuwe ParticipatieMaatjes een certificaat uit handen van wethouder Klaas Sloots. Zij volgden een training om nieuwe Zwollenaren vanaf het allereerste begin maatschappelijk te begeleiden in Zwolle. De uitreiking vond plaats bij Saeed Zwolle.

Ben je nieuw in Nederland? Ben je op zoek naar werk? Binnenkort start onze JobGroup Ik werk in Nederland.

Voor Elkaar Zwolle
Zwollenaren die in 2019 hulp hebben gevraagd.
ParticipatieMaatje
aanmeldingen van nieuwe Zwollenaren
JobHulpMaatje
aanmeldingen voor hulp bij het vinden van werk
SchuldHulpMaatje
aanmeldingen voor hulp bij financiële zorgen

We helpen in Zwolle

Bel ons, of maak een afspraak om langs te komen.