Financieel gezond

Maak jij je zorgen om je financiën? Heb je schulden, of ben je het overzicht kwijt?

Wij helpen je graag! Samen werken we eraan dat je financiën weer op orde zijn.

Samen krijgen we overzicht in jouw financiën

Is jouw geld weleens op voordat je volgende inkomen gestort wordt? Moet je elke maand puzzelen om alle rekeningen te betalen? Laat je misschien je post maar dicht, omdat je bang bent voor een hoge rekening? Of weet je eigenlijk niet zo goed wat er elke maand in- en uit gaat? Heb je geldzorgen en lukt het je niet om dat op te lossen? Dat overkomt meer mensen dan je zou denken. In Zwolle hebben bijna 1 op de 4 huishoudens te maken met 3 of meer incassotrajecten bij schuldeisers. Als je geldzorgen hebt, hoef je je er dus niet voor te schamen, maar ga ermee aan de slag. Hoe eerder je aan de bel trekt, hoe beter!

Wij helpen je graag! Samen gaan we aan de slag om overzicht te krijgen in je financiën en eventuele betaalachterstanden aan te pakken. We werken eraan dat je financiën weer op orde zijn en dat je geldzorgen weg zijn.

Ook als je wel elke maand rondkomt, kunnen wij jou helpen. Misschien heb jij geen idee wat jouw inkomsten en uitgaven zijn, en lukt het je zelf niet om overzicht te maken. We ondersteunen je graag bij het maken van een budgetplan, zodat je overzicht hebt in je inkomsten en uitgaven.

Ben jij tussen de 16 en 26 jaar en heb je vragen over geld?

Als je gaat studeren of op jezelf gaat wonen komt er veel op je af, ook op het gebied van geld. Heb je geleerd hoe je goed met geld om gaat? Heb je wel eens een budgetplan gemaakt? Weet je waar je geld naar toe gaat? Lukt het je om elke maand iets te sparen?

Kortom, hoe ga je fit met je geld om? Op onze landelijke website MoneyFit.nl vind je veel handige tips en artikelen over geld besparen, studeren, werken, wonen, gezondheid en vrije tijd.

Heb je een vraag over je financiën? Wij kunnen met je meekijken. Meld je bij ons aan, dan krijgen we samen inzicht in je inkomsten en uitgaven. We helpen je ook als je betalingsachterstanden aan wil pakken, zodat jij zonder geldzorgen kunt studeren of werken. Onze jongerenmaatjes helpen je graag op weg naar gezonde financiën!

Intake

Een coördinator neemt contact met je op. Samen plannen jullie een intake om te bespreken waar je mee aan de slag wil.

Koppeling

Onze coördinator kijkt welk maatje bij jou past en maakt vervolgens een koppeling.

Kennismaken

Je maatje maakt met jou een afspraak voor de kennismaking. Dan maken jullie een plan van aanpak waar jij wat aan hebt

Aan de slag!

Samen is het succes van onze aanpak. Je maatje helpt je op weg tot je het zelf kan. Jullie houden contact voor als je nog vragen hebt.

Meld je aan!

Wil je graag meer informatie? Wil je je aanmelden? Vul het aanmeldformulier in!

  • Wij sturen een kopie van je bericht naar dit e-mailadres.
  • We kunnen je alleen helpen als we je kunnen bereiken. Daarom vragen we deze gegevens van je. We geven je persoonsgegevens aan niemand anders en we bewaren ze niet langer dan nodig is. Lees voor meer informatie de privacyverklaring van Voor Elkaar Zwolle .