Ik wil helpen

Het werk van Voor Elkaar Zwolle is alleen mogelijk door de tijd en energie van onze enthousiaste vrijwilligers, partners en donateurs.

Er zijn meerdere manieren waarop jij kunt helpen. Zo kan je vrijwilliger worden en iemand persoonlijk ondersteunen. Ook zijn we altijd op zoek naar partners, die willen helpen om het werk financieel te ondersteunen. Wil je daar zelf ook iets aan bijdragen? Kies er dan voor om ons een eenmalige, of periodieke donatie te doen. Samen lukt ‘t!

Vrijwilliger worden

Voor Elkaar Zwolle krijgt veel vragen om hulp bij schulden, werk zoeken en integreren. Daarom zijn we blij met de hulp van extra vrijwilligers. We hebben diverse vrijwilligersfuncties. Helpt u ons helpen?

Partner worden

Om gezamenlijk oplossingen te bieden voor problemen waar Zwollenaren tegenaan lopen, werken wij samen met kerken, bedrijven, overheid, welzijnsorganisaties en fondsen. Doet u mee?

Doneren

Om het werk van de stichting te kunnen bekostigen, zijn we afhankelijk van giften. Bijvoorbeeld om voldoende vrijwilligers te trainen en te begeleiden. Wilt u ons werk financieel steunen?