Het steuntje in de rug dat ik soms even nodig heb

“Ik ben zo blij met de hulp die ik van Voor Elkaar Zwolle gekregen heb. Ik wist niet van het bestaan van de stichting af of dat er mensen zijn die anderen zo kunnen helpen, maar iedereen moet weten dat ze er zijn. Daar zijn mensen die om mij en om anderen geven, dat is zo bijzonder!” - Petra

Petra zat in een moeilijke thuissituatie en werd doorverwezen naar het project SchuldHulpMaatje van Voor Elkaar Zwolle. ‘Ik was overspannen en zat met mijn handen in het haar. Ik overzag het niet meer. Ik wist niet hoe ik mijn financiën moest organiseren. Bij Voor Elkaar Zwolle kreeg ik hulp van Liesbeth. Samen zijn we aan de slag gegaan om orde te krijgen en mijn financiële problemen op te lossen. Wat ik jaren zelf moest doen, kon ik uit handen geven, of we gingen samen aan de slag.

Ik heb geleerd om rustig na te denken. Ik kijk naar wat er wel of niet kan op financieel gebied. Ik heb ook veel meer rust in mijn hoofd. En nu heb ik een fijn huis en een leuke baan, dus ik vind het goed zo. Als ik het even niet meer zie, dan kan ik zo bellen en dan denkt Liesbeth met me mee. Ze is het steuntje in de rug dat ik af en toe even nodig heb.

SVEZ-2586

Stichting Voor Elkaar Zwolle helpt Zwollenaren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met ruim 100 vrijwilligers helpen wij hen bij hun financiën, op weg naar werk en naar meedoen in de samenleving. Dat is waar wij ons dagelijks voor inzetten!

Wij zijn afhankelijk van jouw gift. Elke bijdrage, groot of klein, helpt ons om mensen als Petra bij te staan.