Kom 14 november naar het evenement Sterker naar werk!

2 nov 2017
Suzanne
710
0

Sterker naar werk, event voor werkzoekenden

Werk zoeken is vaak vermoeiend en frustrerend, daar kun je alle hulp bij gebruiken. Daarom organiseren Stichting Voor Elkaar Zwolle, de Broekriem, Arbopositief, de Gift City en de Stadkamer op 14 november het evenement “Sterker naar Werk”. Hier krijg je meer bagage om van je zoektocht naar werk een succes te maken. Met inspiratie om door te gaan en kennis en vaardigheden die je verder kunnen helpen. De activiteit vindt plaats in Stadkamer centrum.

Op zoek naar een nieuwe baan, maar wil je eens kijken waar nu echt je kracht ligt? Hulp nodig bij het schrijven van een goede brief of bij het maken van een LinkedIn profiel? Weten hoe je nu precies aan je ideale baan komt? Voor dat alles en meer kun je op dinsdag 14 november terecht in de Stadkamer. Tijdens een morgen vol workshops en één op één hulp kun je een stap verder zetten en zo sterker naar (nieuw) werk gaan!

Sterker naar Werk is van 9.00-13.30 uur (inloop 9.00 uur) bij de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes in Zwolle. De activiteit is gratis, wel vooraf aanmelden. Bekijk hier het volledige programma en meld je aan.