Op weg naar werk

Ben je je baan kwijtgeraakt? Of zit je in je huidige baan niet op de goede plek?

Wij helpen je graag! Samen ontdekken we welke baan bij jou past.

Samen komen we een stap dichter bij jouw nieuwe baan

Heb je geen baan of dreigt er ontslag? Of zit je niet meer op de juiste plek in je huidige baan? Welke baan sluit aan bij jouw kwaliteiten, talenten en werkervaring? En hoe bereid je je voor op een sollicitatie?

Wij helpen je graag! Samen gaan we op zoek naar de baan die bij jou past. Als je je bij ons aanmeldt, koppelen we je aan een maatje. Deze helpt je om te ontdekken welke baan aansluit bij jouw kwaliteiten, talenten en werkervaring. Ook ontdek je hoe je jezelf kunt presenteren tijdens een sollicitatie.

Je kunt ook kiezen voor één van de JobGroups.

JobGroups

In de reguliere JobGroup leer je in zeven groepsbijeenkomsten hoe je nieuw werk zoekt. In deze training leer je geschikte banen vinden, solliciteren en netwerken. Daarnaast is een heel belangrijk onderdeel dat we gaan kijken naar wie jij bent, wat jij kunt en wat jij wilt! Na deze zeven bijeenkomsten ben je beter voorbereid op de arbeidsmarkt.

In de JobGroup Ik werk in Nederland leer je als nieuwe Nederlander in tien lessen over werken in Nederland. Ook hier leer je solliciteren, netwerken en bovendien welke regels er gelden in Nederland. Met jouw talenten, ervaring, wie je bent en wat je wilt gaan we aan de slag! Je kunt na tien bijeenkomsten beter een plek vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Als je het aanmeldformulier invult, gaan we het volgende doen:

Intake

Een coördinator neemt contact met je op. Samen plannen jullie een intake om te bespreken waar je mee aan de slag wil.

Koppeling

Onze coördinator kijkt welk maatje bij jou past en maakt vervolgens een koppeling.

Kennismaken

Je maatje maakt met jou een afspraak voor de kennismaking. Dan maken jullie een plan van aanpak waar jij wat aan hebt

Aan de slag!

Samen is het succes van onze aanpak. Je maatje helpt je op weg tot je het zelf kan. Jullie houden contact voor als je nog vragen hebt.

Meld je aan!

Wil je graag meer informatie? Wil je je aanmelden? Vul het aanmeldformulier in!

  • Wij sturen een kopie van je bericht naar dit e-mailadres.
  • We kunnen je alleen helpen als we je kunnen bereiken. Daarom vragen we deze gegevens van je. We geven je persoonsgegevens aan niemand anders en we bewaren ze niet langer dan nodig is. Lees voor meer informatie de privacyverklaring van Voor Elkaar Zwolle .