Partners

Onze partners maken ons werk in Zwolle mogelijk en duurzaam

Word partner en steun Stichting Voor Elkaar Zwolle

Om gezamenlijk oplossingen te bieden voor problemen waar Zwollenaren tegenaan lopen, werken wij samen met kerken, bedrijven, overheid, welzijnsorganisaties en fondsen.

Word partner van Voor Elkaar Zwolle en steun Zwollenaren op het gebied van financiën, werk zoeken en meedoen.

Welzijnsorganisaties

Problematiek rondom schulden, werkloosheid en integratie staat vaak niet op zichzelf. Soms zijn de personen die onze hulp nodig hebben eerder in beeld bij een andere welzijnsorganisatie, of wil de hulpvrager tijdens het traject ook graag hulp op andere gebieden. Daarom werken we in Zwolle samen met meerdere welzijnsorganisaties.

Overheid

Voor Elkaar Zwolle werkt samen met de Gemeente Zwolle. Het is waardevol dat de stichting en de gemeente elkaar kunnen versterken in het bieden van structurele hulp aan Zwollenaren die dat nodig hebben.

Fondsen

Voor Elkaar Zwolle is afhankelijk van giften. Naast de bijdragen van particulieren, bedrijven en kerken wordt de stichting gesteund door fondsen. We zijn dankbaar voor de steun van het Oranjefonds en het Kansfonds.

Wilt u op een andere manier met ons samenwerken? Wij staan open voor andere samenwerkingsvormen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.