Samenwerken

Ondersteun Zwollenaren op weg naar gezonde financiën, werk en meedoen

Werk als kerk of bedrijf samen met Voor Elkaar Zwolle

Word partner van Voor Elkaar Zwolle

Om gezamenlijk oplossingen te bieden voor problemen waar Zwollenaren tegen aanlopen, werken wij samen met kerken en bedrijven. Word partner van Voor Elkaar Zwolle en steun Zwollenaren op het gebied van financiën, werk zoeken en meedoen.

Kerken

Voor Elkaar Zwolle is nauw verbonden met Zwolse kerken. Met onze projecten maken we de samenwerkingen tussen diaconieën concreet. Daarom is ons bestuur afgevaardigd vanuit de kerken en christelijke gemeenten in Zwolle

Wat kunt u als kerk doen?

  • Op diaconaal niveau samenwerken met Voor elkaar Zwolle
  • De projecten onder de aandacht brengen in uw kerk
  • De stichting een plek geven op het collecterooster

Bedrijven

Geldproblemen van werknemers hebben vaak ook impact op werkgevers. Loonbeslag van werknemers vergt extra tijd en inspanning bij de loonadministratie. Ook wijst onderzoek uit dat werknemers met schulden minder productief zijn en zich vaker ziek melden. Als HR-afdeling of werkgever kunt u werknemers met schulden maar beperkt helpen.

SchuldHulpMaatje voor bedrijven kan daarbij uitkomst bieden. Als werkgever brengt u het bedrijfsmaatje onder aandacht van het personeel. In de privésfeer helpt het maatje de werknemer bij het oplossen van financiële problemen.

Wilt u er als werkgever voor uw werknemers zijn? Meld u dan hieronder aan als partner.

Partner worden

Meld u aan en word partner van Voor Elkaar Zwolle!