Vacature: Projectmanager (financiële verduurzaming) 36 uur

Stichting Voor Elkaar Zwolle zet zich in om er te zijn voor de kwetsbare Zwollenaren en ondersteunt hen in het zetten van een duurzame stap in een menswaardig bestaan. Wil jij dit ook en wil jij jouw kwaliteiten inzetten om hier samen voor te gaan?

Over de functie

(interne deel 0,5 FTE)
Als projectmanager ben je breed inzetbaar en heb je verschillende taken die je uitvoert.
Je bent een teamleider die er van houdt om praktisch leiding te geven. Je hebt zorg en aandacht voor het team en neemt initiatief. In een cultuur gebaseerd op werkplezier en samenwerking zijn eigenschappen als vertrouwen, waarderen, veiligheid bieden en benaderbaar en zichtbaar zijn een norm. 

(externe deel 0,5 FTE)
Onze contacten in de stad onderhoud en vernieuw je. Met de gemeente Zwolle heb je contact over de projecten die al lopen en zet je je in voor nieuwe innovaties. Ook ga je op zoek naar nieuwe samenwerkingen in de stad. Zie jij de kansen liggen en ga je er voor?!
Je ontwikkelt en schrijft innovatie- en projectvoorstellen t.b.v. fondsen en overheden.  Je onderhoudt de contacten met de diverse fondsen. Je bewaakt en draagt zorg voor het op tijd terugkoppelen en schrijven van de interne en externe voortgangsrapportages en jaarverslagen. Je coördineert de kwartaalrapportages en in samenspraak met de directie ontwikkel je jaarplannen en begrotingen.
Je zorgt voor borging en verantwoording naar het bestuur.

Onze verwachting
– Je hebt minimaal HBO werk/denkniveau en ervaring met leiding geven.
– Je beschikt over goede (schriftelijke) communicatieve vaardigheden.
-Je hebt een coachende en inspirerende leiderschapsstijl.
– Je bent ambitieus en ziet de kansen en mogelijkheden voor nieuwe samenwerkingen en weet dit zelf concreet te maken
– Je kunt makkelijk nieuwe contacten maken en relaties onderhouden.
– Je herkent je in de identiteit van de stichting en kunt dit praktisch vorm geven.

Ons aanbod
We bieden je een uitdagende functie met veel mogelijkheden in een prettige werkomgeving. We willen je graag deelgenoot maken van onze missie en ambitie.
Je krijgt leiding over een zelfstandig, gepassioneerd team die met je meedenkt en waar je mee kunt sparren. Daarnaast ben je in staat je eigen taken en verantwoordelijkheden vorm en inhoud te geven.

Stichting Voor Elkaar Zwolle
Stichting Voor Elkaar Zwolle biedt hulp aan Zwollenaren die werk zoeken, nieuw zijn in Zwolle of schulden hebben. Dit doen we met de projecten JobHulpMaatje, ParticipatieMaatje en SchuldHulpMaatje. Er is een actief bestuur, en er zijn 5 coördinatoren en meer dan 100 vrijwilligers actief in onze stichting. Interesse?
We horen graag van je als deze vacature je aanspreekt en je bij ons zou willen komen werken. Stuur je motivatie en curriculum vitae vóór 19 juni naar Martin Suithoff, martin@voorelkaarzwolle.nl.
Wil je meer informatie over onze stichting? Neem een kijkje op onze website

Vacature Projectmanager