Word JobHulpMaatje

Help een ander op weg naar werk

Als maatje word je toegerust met training en ondersteuning

Wil jij je talenten inzetten om iemand met vragen over werk en solliciteren verder te helpen?

Als JobHulpMaatje word je gekoppeld aan een werkzoekende, die je één op één coacht. Je begeleidt iemand op weg naar werk, door het samen ontdekken van de kwaliteiten en valkuilen van de deelnemer.

Je kunt ook aan de slag als JobGroupLeider. Dan ga je samen met een groep werkzoekenden in 7 bijeenkomsten aan de slag. Je werkt aan dezelfde vragen, maar dan op groepsniveau. Je geeft ze training over hoe zichzelf kunnen presenteren tijdens een sollicitatie.

Je krijgt een driedaagse training waarin je inhoudelijk wordt toegerust. Ook krijg je bij je vrijwilligerswerk ondersteuning en begeleiding van een projectcoördinator.

Onze vrijwilligers maken Voor Elkaar Zwolle. Doe je mee?

Intake

Een coördinator neemt contact met je op. Samen plannen jullie een intake om te bespreken waar je mee aan de slag wil.

Training

Je volgt een driedaagse training om als maatje aan de slag te gaan.

Koppeling

Onze coördinator kijkt welke hulpvrager bij jou past en maakt vervolgens een koppeling. Jullie maken een afspraak om kennis te maken.

Aan de slag!

Samen is het succes van onze aanpak. Je helpt de hulpvrager op weg tot diegene het zelf kan. Jullie houden contact voor als er nog vragen zijn.

Wil je meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over het vrijwilligerswerk als JobHulpMaatje. Neem contact met ons op door te bellen naar 088 – 145 00 40 of door te mailen naar info@voorelkaarzwolle.nl. Onze coördinator Sanja staat je graag te woord.

SVEZ-portret-home-Sanja

Meld je aan!

Wil je je aanmelden? Vul het aanmeldformulier in!

  • Wij sturen een kopie van je bericht naar dit e-mailadres.
  • Bestand moet kleiner zijn dan 15MB en .pdf, .doc of .docx zijn
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
  • We geven je persoonsgegevens aan niemand anders en we bewaren ze niet langer dan nodig is. Lees voor meer informatie de privacyverklaring van Voor Elkaar Zwolle .