Word SchuldHulpMaatje

Help een ander op weg naar gezonde financiën

Als maatje word je toegerust met training en ondersteuning

Wil jij je talenten inzetten om iemand met financiële problemen verder te helpen?

Als SchuldHulpMaatje help je een ander om zijn of haar financiën op orde te krijgen. Samen breng je overzicht in de inkomsten en uitgaven en onbetaalde rekeningen. Vervolgens maak je samen een plan voor een oplossing. Het is belangrijk dat je er voor de ander ‘bent’; je helpt hem of haar als maatje door de moeilijke periode heen.

Je krijgt een driedaagse training waarin je inhoudelijk wordt toegerust. Ook krijg je bij je vrijwilligerswerk ondersteuning en begeleiding van een projectcoördinator.

Als maatje kan je je inzetten voor je stadsgenoten. Vind je het interessant om met jongeren te werken? Dan kun je ook jongerenmaatje worden. Je wordt daarvoor toegerust met een aanvullende training.

Onze vrijwilligers maken Voor Elkaar Zwolle. Doe je mee?

Intake

Een coördinator neemt contact met je op. Samen plannen jullie een intake om te bespreken waar je mee aan de slag wil.

Training

Je volgt een driedaagse training om als maatje aan de slag te gaan.

Koppeling

Onze coördinator kijkt welke hulpvrager bij jou past en maakt vervolgens een koppeling. Jullie maken een afspraak om kennis te maken.

Aan de slag!

Samen is het succes van onze aanpak. Je helpt de hulpvrager op weg tot diegene het zelf kan. Jullie houden contact voor als er nog vragen zijn.

Wil je meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over het vrijwilligerswerk als SchuldHulpMaatje. Neem contact met ons op door te bellen naar 088 – 145 00 40 of door te mailen naar info@voorelkaarzwolle.nl. Onze coördinatoren Petronella en Liesbeth staan je graag te woord.

SVEZ-portret-home-Petronella
SVEZ-portret-home-Liesbeth

Meld je aan!

Wil je je aanmelden? Vul het aanmeldformulier in!

  • Wij sturen een kopie van je bericht naar dit e-mailadres.
  • Bestand moet kleiner zijn dan 15MB en .pdf, .doc of .docx zijn
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
  • We geven je persoonsgegevens aan niemand anders en we bewaren ze niet langer dan nodig is. Lees voor meer informatie de privacyverklaring van Voor Elkaar Zwolle .