Vrijwilliger gastheer/gastvrouw

Op ons kantoor van Stichting Voor Elkaar Zwolle wordt hard gewerkt en is het een in- en uitloop van deelnemers, vrijwilligers en medewerkers. We zijn daarom op zoek naar een vrolijk gezicht achter de balie dat iedereen van harte welkom heet! Kom jij ons team versterken in de vrijwilligersfunctie van gastheer/gastvrouw?

Functieomschrijving
Je bent het eerste aanspreekpunt voor iedereen die binnenkomt. De koffie en thee staat voor hen klaar en je kan iedereen naar hun afspraak met de juiste persoon begeleiden. Ook houd je bij welke collega’s aanwezig of afwezig zijn. Je zorgt voor het aannemen van post/pakketjes en de boodschappen. Alles komt door jou op de juiste plek terecht. Je faciliteert de spreekuren en trainingen die gegeven worden door je collega’s. Dit betekent dat je zorgt dat de gereserveerde ruimtes netjes zijn en dat er koffie/thee klaarstaat. Je helpt bij andere voorkomende werkzaamheden.

Wat we van jou vragen
Je bent iemand die graag anderen helpt. Contact maken is makkelijk voor jou en je wordt er blij van als mensen zich welkom voelen bij ons op kantoor. Je kan goed overzicht houden en je neemt initiatief in het ondersteunen van je collega’s. Je bent bereid om je voor minimaal een half jaar te committeren aan deze functie.

Wat wij bieden
Je komt te werken in een fijne werkomgeving met een betrokken team. Je werkt mee in de missie van de stichting: naast kwetsbare stadsgenoten staan en hen ondersteunen in het zetten van een duurzame stap in een menswaardig bestaan. Je kan als vrijwilliger terugvallen op een professionele beroepskracht. Hierdoor kan je in deze functie werkervaring opdoen en/of proeven aan een nieuwe werkomgeving. Er is ruimte voor je eigen ontwikkeling en initiatief. Je krijgt een vrijwilligersvergoeding.

Interesse?
Heb je interesse? Stuur dan je motivatie naar: tjallinda@voorelkaarzwolle.nl.

Vacature administratief medewerker